Loading...

Dani nautike u sklopu Biograd Boat Show-a

12.10.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U organizaciji Hrvatske gospodarske komore, održat će se 19. i 20. listopada 2017.

U sklopu 19. Biograd Boat Showa koji se održava u Biogradu na Moru, Hrvatska gospodarska komora (HGK) prvi puta ove godine organizira Dane nautike koji će se održati 19. i 20. listopada. Sajam je namijenjen gospodarstvenicima iz sektora nautičkog turizma, a smatra se jednim od najvećih priobalnih sajmova u srednjoj Europi brojeći 15 tisuća posjetitelja, više od 300 izlagača, 300 plovila i široku ponudu brodske opreme, motora i elektrike za brodove.

Cilj Dana nautike je educirati i putem procesa komunikacije prikupiti informacije o ključnim temama koje utječu na pomorstvo i nautički turizam. Na sajmu će se održati sjednice strukovnih nautičkih udruženja i zajednice pri HGK, stručne prezentacije i paneli o strategiji razvoja nautičkog turizma 2009. – 2019. te održivost i rezultati sezone nautičkog turizma 2017.

U sklopu sajma održat će se i Biograd B2B-nautički poslovni događaj kojemu je namjena povezati stručnjake iz brodogradnje i nautičkog turizma. HGK kao partner Biograd B2B-a sufinancira 50 posto iznosa kotizacije za sudjelovanje na B2B razgovorima svim domaćim tvrtkama članicama HGK, a registracija se može obaviti na linku

Cijeli program možete pronaći ovdje, a detaljnije informacije o sajmu pročitajte na službenim stranicama Hrvatske gospodarske komore. 

 

Izvor: HGK 

Foto: UHPA

Vaši komentari