Loading...

Dani UHPA-e 2019. u Vinkovcima

10.10.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se od 21. do 23. ožujka 2019. godine

Tomislav Fain, predsjednik UHPA-e i Ivana Maltar, voditeljica ureda UHPA-e, su tijekom jučerašnjeg posjeta Vinkovcima dogovorili suradnju oko organizacije Dana UHPA-e u Vinkovcima koji će se održat od 21. do 23. ožujka. 2019. godine.

Nakon dogovora s TZ Vinkovcima i hotelijerima mogu potvrditi kako će Dani UHPA-e bit u Slavoniji, točnije u gradu Vinkovcima. Svi puno pričaju o Slavoniji, a mi smo u startu podržali Inicijativu da se Dani hrvatskog turizma održe upravo u Slavoniji, kao i najavili kako ćemo Dane UHPA-e održati u Slavoniji. I prije smo obećali da ćemo doći, a sada samo ispunjavamo naše obećanje. Ne želimo samo pričati, nego želimo dati svoj obol i konkretno djelovati da se Slavonija turistički bolje pozicionira. Prije svega smatram kako naše članice trebaju upoznati ovaj dio Hrvatske jer puno njih ne zna što sve Slavonija može ponuditi, a osobno smatram kako može puno. Zato i dolazimo da se  članovi UHPA-e uživo upoznaju s turističkom ponudom Slavonije “ istaknuo je Tomislav Fain, predsjednik UHPA-e.

Ovo je odlična prilika za Vukovarsko-srijemsku županiju kao i cijelu Slavoniju da predstave svoju turističku ponudu i direktno upoznaju agente i predstavnike turističkih agencija.

Tako će 2019. godina svakako biti velika prekretnica za Slavoniju pošto će se i Dani UHPA-e i Dani hrvatskog turizma održati upravo tamo.

Izvori i foto: HrTurizam i UHPA 

Vaši komentari