Loading...

#DAYONE prva konferencija portala HrTurizam.hr

07.02.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održava se 02.04.2020. s fokusom na konstruktivan i otvoreni dijalog

Turizam je jedan od ključnih i najvažnijih sektora hrvatske ekonomije, koji generira oko 20 posto BDP-a u RH. Pitanje koje se postavlja: Kako krenuti brže i bolje naprijed? Što možemo napraviti da sutra bude bolje? Gdje vidimo hrvatski turizam 2030. godine? Stoga se pojavila potreba za pokretanjem platforme #DayOne od strane portala HrTurizam.hr kojoj je fokus spojiti “ne spojivo” odnosno pokrenuti komunikaciju kao svojevrstan medijator, kanal koji spaja kroz dijalog i komunikaciju te daje konkretna rješenja. 

Konferencija ONE DAY OR DAY ONE održava se 02.04.2020. godine u Kongresom centru Forumu Zagrebu koja će službeno najaviti cijelu platformu #DayOne.

Konferencija će okupiti turističke stručnjake iz različitih turističkih sektora, kako privatnog, znanstvenog tako i javnog sektora, ugostiti strane predavače koji će predstaviti globalne turističke trendove, pokazat će pozitivne primjere suradnje, te otvoreno i konstruktivno razgovarati o svim izazovima te ono najvažnije ponuditi konkretna rješenja kako ubrzati rast našeg turizma. Listu predavača potražite ovdje

Koji su izazovi i najveći problemi, što se očekuju od javnog sektora i koja rješenja predlažu doznat će se na velikom panelu u kojima se očekuju predstavnici hotelijera, putničkih agencija, obiteljskog smještaja i ugostitelja. 

Ministar turizma Gari Cappelli na panelu će predstaviti plan razvoja turizma i viziju za 2030. godine. Na istom panelu sudjelovat će i Hrvatska turistička zajednica te dati jasne smjernice privatnom sektoru gdje idemo i gdje želimo biti. 

Nakon konferencije, slijede sastanci s privatnim sektorom iz svakog područja, kako bi se sakupila sva konkretna rješenja u jedan strateški dokument, koji će sačinjavati listu svih izazova na terenu, tzv. “white paper”, s jasnom argumentacijom cijele problematike te ono najvažnije s ponuđenim konkretnim rješenjima kako ubrzati tržišne promijene.

Ulaznice možete kupiti ovdje.

Sve dodatne informacije potražite na službenoj stranici. 

Izvor i foto: HrTurizam

 

Vaši komentari