Loading...

Deveta TMC konferencija: "New Generation of Travel"

28.01.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se 07. veljače u Zagrebu

Tvrtka TMC  organizira 9. TMC konferenciju pod nazivom "New Generation of Travel" koja će se održati 07. veljače u Travel&Technology HUBu Gacka16.

Glavne teme konferencije su IATA NewGen ISS - Jeste li spremni?, Googleovo pretraživanje letova u odnosu na Skyscanner?, Kako će nove razine IATA sustava akreditacije i nagodbe preoblikovati naše tržište i turističku industriju.  

Uz to, u prizemlju Travel Huba Gacka16 bit će organizirana radionica za hotelske dobavljače i sve zainteresirane partnere koji će predstavljati svoje usluge. 

Na ovoj konferenciji postoji i prilika za sudionike da se povežu s drugim agencijama, ostvare kontakt s partnerima kao što su aviokompanije i GDS-ovi te s globalnim hotelskim dobavljačima, upoznaju sa strateškim smjernicama TMC-a te ostvare dublje partnerske suradnje 

TMC kao jedina regionalna Travel Management tvrtka omogućuje svojim klijentima i partnerima optimizaciju svog poslovanja, poboljšanje postojećih usluga te nove suradnje kroz umrežavanje s postojećim članovima TMC mreže.

Rezervirajte svoje mjesto i saznajte više o konferenciji.

 

Izvor: Travel Management Company d.o.o.

 

 

 

Vaši komentari