Loading...

DHT: Prvi put nagrađena DMK agencija godine

15.10.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U sklopu tradicionalne turističke manifestacije Dani hrvatskog turizma dodijeljene su turističke nagrade najboljim destinacijama, subjektima i pojedincima

Najboljom DMK putničkom agencijom proglašen je Gulliver travel iz Dubrovnika, a nagrada je dodijeljena u okviru akcije Turistički cvijet – kvaliteta za Hrvatsku. Gulliver već dulje vrijeme radi na razvoju posebnih linija proizvoda, naziva Wine&Dine, GEAR (Gulliver Easy Ride) i Gulliver Adventure. Svaka od spomenutih  linija proizvoda razvija se kao zaseban brand, a programi obuhvaćaju cijelu Hrvatsku. 

"U Gulliveru smo vrlo ponosni na ovu nagradu koja je rezultat dugogodišnjeg uspješnog rada i još jedna potvrda visoke kvalitete usluge koja je jedna od osnovnih karakteristika naših proizvoda. U svom poslovanju posebnu pažnju pridajemo stalnom praćenju trendova, te sukladno tome kreiramo široku paletu novih, diferenciranih i inovativnih turističkih proizvoda/programa", kažu u Gulliveru.

Dodaju da su im, kod razvoja novih programa, glavne smjernice  inventivnost, kreativnost, održivost, inovativnost, originalnost, ekskluzivnost, otkrivanje novih turistički nerazvijenih lokacija, uključivanje lokalnog stanovništva i njihovih proizvoda/usluga, autentičnost. "Pri kreiranjanju ovakvih vrsta proizvoda, jedan od osnovnih ciljeva Gulliver travela je produljenje sezone i unapređenje međunarodne prepoznatljivosti Hrvatske kao destinacije izvrsnosti i raznolikosti", dodaju u Gulliveru. 

Hrvatska gospodarska komora već 19. godinu zaredom provodi akciju „Turistički cvijet – Kvaliteta za Hrvatsku“ u okviru koje se dodjeljuju nagrade i priznanja gospodarskim subjektima u turizmu. Ove godine su uvedene nove kategorije ocjenjivanja poslovnog sektora, a jedna od novih kategorija je i izbor za najbolju DMK putničku agenciju kao i izbor za charter kompaniju, ugostiteljski objekt, hostel i obiteljski smještaj.

Ovom dodjelom nagrada su zaključeni Dani hrvatskog turizma u Poreču, a na manifestaciji je sudjelovalo više od tisuću sudionika iz hrvatskog turisitčkog sekora.

DHT 2015. - POPIS SVIH NAGRAĐENIH

FOTO: mint.hr

Vaši komentari