Loading...

Distribusion Technologies GDS postao dio mreže Schmetterling

10.05.2016
Distribusion Technologies GmbH
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Međunarodna mreža turističkih agencija Schmetterling, s više od 3.500 nezavisnih putničkih agencija u Europi, otvara suradnju sa distribucijskim sustavom za međugradske autobuse i shuttle servise Distribusion Technologies

S današnjim launchem, više od 3 milijuna autobusnih vožnji u Europi je dostupno za bukiranja u Schmetterling sustavu usporedba cijena- Schmetterling Vanessa, CRS sustava Schmetterling Neo, te Mid i Backoffice tehnologijama Schmetterling Argus.

Ovom suradnjom, Schmetterling proširuje svoj portfelj s autobusnim proizvodima i pruža svojim putnim agencijama riješenje za rezervaciju linija brojnih operatera u jednom sustavu. Putne agencije će biti u mogućnosti rezervirati veliki broj međugradskih autobusa i shuttle usluga. Portfelj obuhvaća više od 60 autobusnih operatera sa vožnje do više od 1.500 destinacija u Europi.

"Autobusi dugih linija su sada dio prodaje putničkih agencija.", komentira Anya Müller-Eckert, generalna direktorica Schmetterlinga, jedinstveno tehničkog rješenja u travel tehnologiji. "Zahvaljujući suradnji s Distribusionom, naše putničke agencije su sada u mogućnosti rezervirati različite autobusne linije s niskim troškovima. Automatski prijenos rezervacija u Schmetterling Argus sustave i Backoffice sustav osigurava vrlo praktično rukovanje za putničke agencije i dovodi do jako brzih procesa pri bukiranju ".

Distribusion je također uvjeren da će obje strane imati koristi od suradnje jer "autobusi su veliki proizvod za generiranje dodatne zarade za putničke agencije. Zbog velikog broja izravnih gradskih veza, autobusi su vrlo svestrani i fleksibilni za korištenje za putnike diljem svijeta. S autobusnim proizvodima, putničke agencije mogu lako ponuditi kompletni vrata-do-vrata doživljaj putovanja. ", Izjavio je Julian Hauck, osnivač i predsjednik Uprave Distribusion.

O Schmetterlingu

Schmetterling Reisen GmbH & Co. KG, najveća je Njemačka nezavisna tvrtka, za turizam, prodaju i distribuciju, te objedinjuje cijelu turistički svijet pod jedan kišobran. Najveća Europska neovisna međunarodna turistička mreža agencija s više od 3.500 članova je samo jedan dio poduzeća, što predstavlja europski vodeći tempo uz postavljanje jedinstvene turistički tehnologije u paket pun servisa koji je naveden za potrebe turističkih agenta. Portfelj se popunjava organizacijom putovanja koja organizira grupne ture i školske izlete pod markom "2,3 Butterfly". Obiteljski  posao osnovao je Willi Müller 1970. godine.

O Distribusion Technologies

Distribusion razvija prvi globalni distribucijski sustav (GDS) za međunarodno tržište međugradskih autobusa. Putni tech startup sa sjedištem u Berlinu povezuje međugradske autobusne operatere s prodajnim kanalima, poput putnih web stranica, OTA, turističkim operaterima te mobilnim aplikacijama diljem svijeta. Distribusion trenutno pruža 3,2 milijuna mogućih vožnji s više od 60 autobusnih operatera koji pokrivaju 25 zemalja, s online mrežom prodaje s više od 10 milijuna jedinstvenih posjetitelja mjesečno i preko 4.000 putnih agencija u svijetu. Distribusion pruža međugradski autobusni sadržaj uključujući booking sustave, sustave naplaćivanja, prodaje karata, te usluge baratanja naknadama.

Vaši komentari