Loading...

DMK potpore TZ Splitsko-dalmatinske županije!

04.06.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Bespovratna sredstva dodjeljuju se za razvoj složenih turističkih proizvoda, a rok za prijavu je 20. lipnja

S ciljem potpore razvoju destinacijskih menadžment kompanija (DMK), Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije objavila je danas, 4. lipnja, „Javni poziv za kandidiranje potpora za programe promocije složenih turističkih proizvoda za tržište posebnih interesa u 2014. godini“.

Rok za podnošenje kandidatura je 20. lipnja 2014. godine (u obzir dolaze i kandidature s datumom otpreme pošte od 20. lipnja 2014. godine).

Predmet Javnog poziva je dodjela bespovratnih novčanih sredstava TZ Splitsko – dalmatinske županije za programe promocije složenih turističkih proizvoda za tržište posebnih interesa koji pridonose sljedećim ciljevima:

U smislu ovog Javnog poziva, pod složenim turističkim proizvodom za tržište posebnih interesa podrazumijeva se paket aranžman koji se sastoji od usluge prijevoza, smještaja i drugih turističkih usluga namijenjenih tržišnim segmentima posebnih interesa (za ljubitelje kulturnog, ruralnog, zdravstvenog i aktivnog turizma, arheologije, enogastronomije, arhitekture i ostalih oblika selektivnog turizma).

Javni poziv dostupan je ovdje.

Vaši komentari