Loading...

Dobrodošlica novim članovima UHPA-e

17.06.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Tijekom svibnja i lipnja u članstvo Udruge hrvatskih putničkih agencija primljeno je ukupno sedam redovnih i pridruženih članova te Udruga trenutno broji 458 članova

Upravni odbor UHPA-e na posljednjoj sjednici održanoj 12. lipnja odobrio je ulazak u članstvo za dva nova redovna člana i jednog pridruženog, dok je putem telefonske sjednice 30. svibnja prihvaćen ulazak u članstvo za tri redovna člana i jednog pridruženog člana. Tako UHPA broji 288 redovnih članova i 170 pridruženih članova.

Novi redovni članovi su: Kuboušek Adria d.o.o. iz Senja, Delmat tours d.o.o. iz Splita, Šugaman tours – Quinn Tiger d.o.o. iz Splita, Ekupi d.o.o. iz Zagreba i Adventure Dubrovnik iz Dubrovnika.

Novi pridruženi članovi: charter tvrtka Morske priče j.d.o.o. iz Splita i Kompas Novo mesto d.o.o. iz Novog mesta, Slovenija.

Udruga hrvatskih putničkih agencija članovima omogućuje podršku, savjetovanje, edukaciju, projekte, promociju, informiranje i kvalitetu te provodi specijalizaciju, jačanje ljudskih potencijala, podizanje konkurentnosti, potiče društveno odgovorno poslovanje i štiti interese svojih članova. Stoga sve članove pozivamo da se detaljno upoznaju s pogodnostima članstva, a za sva pitanja Ured UHPA-e stoji Vam na raspolaganju.

Zahvaljujemo na ukazanom povjerenju te vjerujemo u dugu i uspješnu suradnju.

Dobrodošli!

Ured UHPA-e

Vaši komentari