Loading...

Doček pobjednika Davis Cupa

27.11.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Uz nekoliko tisuća ljudi na glavnom zagrebačkom trgu

Hrvatski tenisači, Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig, Mate Pavić, Franko Škugor, Viktor Galović, Nikola Mektić i izbornik Željko Krajan, pobjednici Davisova Cupa imali su svečani doček na glavnom zagrebačkom trgu gdje ih je dočekalo nekoliko tisuća ljudi. Slavlje je započelo u nedjelju nakon pobjede nad Francuskom u Lilleu i nastavilo se sve do jutarnjih sati, a vrhunac proslave bio je na Trgu bana Jelačića uz brojne navijače.

Proslava je započela uz grupu Connect s pjesmom Igraj moja Hrvatska nakon čega su na pozornicu došli tenisači i stručni stožer uz ovacije publike. Nakon hrvatske himne, tenisači su pozdravili navijače i otpjevali neke od navijačkih pjesama. Atmosferu je dodatno zagrijao pjevač Prljavog kazališta Mladen Bodalec s pjesmom Mojoj majci (Ruža Hrvatska). Zaprešić Boysi su slavlje završili s pjesmom Neopisivo nakon čega je uslijedila zajednička fotografija s navijačima.

Nakon dočeka, tenisači su se uputili na Pantovčak na svečano primanje u Ured predsjednice Kolinde Grabar Kitarović gdje su im uručena odlikovanja.

Izvor: 24 sata

Foto: UHPA

Vaši komentari