Loading...

Dodijeljene nagrade B2B Superprodavač godine

08.01.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Marijana Prtenjača iz Ilirija d.d. primila nagradu u kategoriji velikih tvrtki

U organizaciji portala Poslovni savjetnik održala se konferencija Superprodavač i to jubilarni deseti puta. Godišnje nagrade B2B Superprodavač godine dodijeljene su u tri kategorije. Nagradu su primili Marijana Prtenjača iz tvrtke Ilirija d.d. Iz Biograda na moru u kategoriji velikih tvrtki, Alen Dobranić iz tvrtke Bernarda d.o.o u kategoriji srednjih tvrtki i Goran Šimić iz tvrtke El Koncept d.o.o. u kategoriji malih tvrtki.

Direktorica prodaje Ilirije Marijana Prtenjača je u ovom poslu gotovo dva desetljeća i drži kako je za uspjeh u prodaji ključno povjerenje i gosta i klijenta, ali i prodajnog tima koji je uz nju. “Mi vam uvijek imamo plan A i plan B. Naime imamo široku paletu proizvoda i usluga te se borimo za svakog klijenta i uvijek nađemo rješenje kako zadovoljiti potrebama naših kupaca. Kupca ne smijete ispustiti” ističe Prtenjača.

“Prodaja je zahtjevna i teška, ali i izazovna. Ovaj posao kao i svaki ima svoje dobre i loše strane, međutim ništa ne može zamijeniti osjećaj kada uspijete zadovoljiti potrebe kupca odnosno kada vidite da ste opravdali njegovo povjerenje. To je neprocjenjivo. Taj osjećaj vas tjera naprijed i daje vam snage za dalje da budete još bolji. Morate živjeti s time. To je tajna uspjeha svakog od nas” poručila je direktorica prodaje Ilirije iz Biograda.

Više pročitajte ovdje.

Izvor: HrTurizam

Foto: Ilirija d.d.

 

Vaši komentari