Loading...

Dodijeljene nagrade i priznanja Poslovne izvrsnosti u turizmu 2016.

08.12.2016
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Nagrađeni su djelatnici koji su doprinijeli razvoju turizma u destinaciji

Grad Mali Lošinj i Turistička zajednica Grada Malog Lošinja dodijelili su nagrade 5. prosinca 2016. godine u Wellness Hotelu Aurora djelatnicima koji su svojim doprinosom u 2016. godini pridonijeli razvoju turizma u destinaciji.

Priznanja su dodijeljena i objektima s najboljim rezultatima u sklopu akcije ''Tajni gost na Lošinju- mjerenje kvalitete usluge'', istaknutim objektima u anketi o zadovoljstvu ''Turizam na Lošinju 2016.'', autorima ovogodišnjih originalnih lošinjskih suvenira te autorima proizvoda i usluga inspiriranih Apoksiomenom i antikom, najljepšim vrtovima i okućnicama u sklopu akcije ''Lošinjski cvijet''.

Ove su godine po prvi put dodijeljene nagrade u novoj kategoriji ''Inovativni projekt u turizmu- atrakcija godine''.

''Vi ste pokretači našeg razvoja, bez vaše inovativnosti i bez vašeg angažmana ne bi bilo niti zadovoljnih gostiju, niti sjajnih turističkih rezultata kojima se Lošinj može pohvaliti. Ne kaže se uzalud da je upravo čovjek - ključ uspjeha i na tome smo vam iznimno zahvalni. Vaše inovacije, uređene okućnice, kreativnost i osmijeh s kojim pristupamo svakom gostu, prepoznati su i izvan Lošinja, stoga ne čudi da smo kao destinacija dobitnici prestižnih domaćih i inozemnih priznanja poput nedavno dobivenih na Hrvatskim danima turizma za destinaciju zdravlja te priznanja za inovaciju godine - za projekt Apoksiomena na otoku vitalnosti.'', izjavila je predsjednica TZ Grada Malog Lošinja Ana Kučić, koja je brojnim dobitnicima uručila priznanja i nagrade.

Više informacija o dobitnicima u pojedinim kategorijama možete pronaći ovdje.

 

Vaši komentari