Loading...

Dodijeljene ovogodišnje nagrade ''Simply the best''

17.11.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Dodijeljene su u 7 kategorija, a među nagrađenima su i članice UHPA-e

Devetu godinu za redom specijalizirani turistički magazin Way to Croatia i Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) dodijelili su tradicionalnu hrvatsku nagradu ''Simply the best'' za kreativnost, inventivnost i razvoj turističke ponude i to jučer, 16. studenoga 2017. tijekom 19. poslovno turističke burze PUT.

Burza PUT predstavlja jedan od značajnijih hrvatskih turističkih susreta za okupljanje djelatnika iz agencijskog poslovanja, pružatelja turističkih usluga, hotelijerstva i restoraterstva te sustava turističkih zajednica, a održava se od 15. do 17. studenoga 2017. u hotelu Park u Splitu.

Ove godine za nagradu ''Simply the best'' bilo je gotovo 250 nominiranih, a dodijeljene su u 7 kategorija (1. Ugostiteljstvo; 2. Manifestacije; 3. Kultura, 4. Putničke agencije 5. Inovativni projekti; 6. Osoba; 7. Posebna priznanja).

Među nagrađenima su i članice UHPA-e:

  • U kategoriji PUTNIČKA AGENCIJA nagrađena je M-G Express (Kanfanar) za ostvarenu suradnju s Turističkom zajednicom grada Kanfanara na razvoju novih turističkih proizvoda koji su doprinijeli atraktivnosti destinacije i njenoj većoj turističkoj posjećenosti. 
  • U kategoriji INOVATIVNI PROJEKT U TURIZMU realiziran u razdoblju 9/2016-8/2017 među nagrađenima je TZ grada Crikvenice za inventivan i originalan sadržaj – Crikvenica 4 Pets, čime je stvorena podloga za novi turistički proizvod i novo sadržajno obogaćivanje turističke ponude destinacije.
  • U kategoriji OSOBA nagrađena je Berislava Mirjam Grabovac – za kreativno oblikovanje i realizaciju niza duhovnih i edukativnih programa, te inventivno vođenje dvorcem čime je dala nemjerljiv osobni doprinos pozicioniranju dvorca Lužnica kao zanimljivog i prepoznatljivog duhovnog i turističkog odredišta.

Nagrade su dobitnicima uručili Tomislav Fain, predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija i Maja Šimenc, direktorica tvrtke DMK Vall042 i Burze PUT.

Cilj ovog događanja, koje je okupilo gotovo 120 sudionika iz osam zemalja, je predstavljanje Hrvatske turističke ponude domaćim i inozemnim organizatorima putovanja te njihovo upoznavanje s novostima i programima pripremljenim za turističku 2017. godinu. Osim poslovnog dijela, program je upotpunjen upoznavanjem odredišta-domaćina i njegove ponude, stručnim sadržajima te aktivnim druženjem sudionika.

Kompletan popis dobitnika nagrade ''Simply the best'' možete pogledati ovdje.

 

Izvor i foto: UHPA i DMK Vall 042

Vaši komentari