Loading...

Dodjela Travelife certifikata učenicima Srednje škole Hvar

03.07.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Srednja škola Hvar se u projekt društveno odgovornog poslovanja u turizmu uključila u studenom 2014. godine uz podršku Udruge hrvatskih putničkih agencija

Svečana dodjela Travelife certifikata za dvadeset učenika  turističko-hotelijerskog smjera Srednje škole Hvar održala se prošli tjedan, 26. lipnja.

Srednja škola Hvar se u projekt društveno odgovornog poslovanja u turizmu uključila u studenom 2014. godine uz podršku Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA).

Učenicima je prestižne certifikate uručio Teo Jeličić, dopredsjednik gradskog vijeća Grada Hvara, a učenicima su podršku pružili ravnatelj,  nastavno i nenastavno osoblje, roditelji i ostali učenici.

Podsjetimo, u Hrvatskoj su se dosada u Travelife uključili Veleučilište u Šibeniku, Veleučilište Vern , Hotelijersko turistička škola u Zagrebu i Srednja škola Hvar. Nositelj projekta je Udruga hrvatskih putničkih agencija (UHPA) pod nazivom „Obuka i certificiranje društveno odgovornog poslovanja u turizmu“ financiranog iz Programa cjeloživotnog obrazovanja, potprograma Leonardo da Vinci, aktivnost Prijenos inovacija.

Vaši komentari