Loading...

Dolina Neretve i ljetni odmor u fokusu novog tipTravel magazina

21.06.2017
tipTravel magazine - Tip Kreativa d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Na 120 stranica novog broja magazina pronađite niz ideja i preporuka za ljetovanje i provođenje godišnjeg odmora od sjevernog do južnog Jadrana

Kada ste se posljednji put lađom probijali kroz trsku i lopoče te u mirnoj plovidbi mističnom močvarom osluškivali koncert mnogobrojnih ptica? A kada ste posljednji put ubrali sočnu mandarinu, za vrućih ljetnih dana se osvježili lubenicom rashlađenom vodom iz rijeke ili kušali brodet od tek ulovljenih jegulja ili žaba? Sve te doživljaje, ali i puno više od toga, doživjet ćete posjetite li dolinu Neretve, pomalo samozatajan turistički biser kojeg turisti posljednjih godina sve više otkrivaju i čijoj se netaknutoj prirodi, kvalitetnoj gastronomiji, kulturnim atrakcijama i nizu mogućnosti za aktivan odmor redovito vraćaju. Upravo su ta plodna dolina, njezine atrakcije i turistički proizvodi, s naglaskom na foto-safari, kao i na sve popularnije promatranje ptica (birdwatching), glavna tema svih izdanja (hrvatskog, engleskog i njemačkog) novog broja tipTravel magazina, čitanog u više od 120 zemalja svijeta.

S krajnjeg juga Hrvatske predstavljeni su i Dubrovačko primorje i Nacionalni park Mljet koji ove godine turiste dočekuje s brojnim novitetima. Na 120 stranica novog broja magazin donosi i niz ideja i preporuka za ljetovanje i provođenje godišnjeg odmora od sjevernog do južnog Jadrana. Tako su, između ostalog, svojom turističkom ponudom predstavljeni i Baška Voda, Brela, Šibenik, Vodice, Nacionalni park Krka, Nacionalni park Brijuni, Opatija te istarski gradići Brtonigla i Vodnjan. Strastveni biciklisti neće zaobići staze Zagrebačke županije i Samobora, dok će posjetitelji Zagreba, uz Zagreb Card, doživjeti najbolje od hrvatske metropole.

Magazin donosi i temu o opremanju luksuznih hotela i apartmana, s naglaskom na inovativni proizvod hrvatskih dizajnera namijenjen najmlađim gostima - krevetić Evolvie. Neke od tema novog broja su i važnost zaštite od sunca u vrućim mjesecima koji slijede te briga o zdravlju zubi. Veliki promotori Hrvatske u svijetu su i naši glazbenici, pa magazin donosi intervju s Jacquesom Houdekom koji je Hrvatsku predstavljao na nedavno održanom Eurosongu u Kijevu. Od inozemnih je destinacija, kroz city break, predstavljen Bruxelles.

Podsjećamo, tipTravel magazine izlazi svaka tri mjeseca, a sva izdanja magazina moguće je pronaći na svjetskoj platformi za digitalna izdanja Issuu.com, kao i na iOS Newsstand aplikaciji, koju je moguće besplatno preuzeti u AppStoreu (dovoljno je upisati "tipTravel"). Putem aplikacije je, zbog niza interaktivnosti, omogućen još kvalitetniji doživljaj čitanja, a sve poveznice na magazin se nalaze i na web stranici: www.tiptravelmagazine.com.

Linkovi na novi broj magazina u sva tri izdanja na Issuu.com:

Besplatnu aplikaciju (obogaćenu interaktivnostima) u AppStore-u možete preuzeti ovdje.

 

Izvor i foto: tipTravel magazine 

Vaši komentari