Loading...

Druga međunarodna konferencija SPLITB2B

12.04.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Teme ovogodišnjeg skupa su kulturni turizam s naglaskom na programe arheologije te turizam djece i mladih

Međunarodna konferencija i poslovna radionica turizma posebnih interesa SPLITB2B ove će se godine, drugi put za redom, održati u Splitu od 17. – 20. listopada u Splitu u organizaciji Udruge destinacijskih menadžment kompanija Dalmacije.

Riječ je o jedinstvenoj poslovno - turističkoj burzi u RH, B2B eventu za turizam posebnih interesa na kojem je planirano sudjelovanje do 80 poslovnih subjekata od čega 40 s područja Republike Hrvatske i regije (predstavnici ponuđača) i 40 iz Europe i svijeta (predstavnici kupaca).

Teme ovogodišnjeg skupa su kulturni turizam s naglaskom na programe arheologije te turizam djece i mladih, a cilj uspostava poslovnih partnerstva koja će rezultirati novim turističkim dolascima gostiju visoke platežne moći u periodu pred i posezone. SPLITB2B usmjeren je ka poticanju razvoja i prodaje višednevnih složenih turističkih proizvoda (paket aranžmana, događanja i skupova) u Splitu, Splitsko-dalmatinskoj županiji i RH, a sastoji se od edukativnog, promotivnog i poslovnog dijela. 

Više informacija može se pronaći na službenoj web stranici www.splitb2b.com, a promotivne materijale s prošlogodišnje konferencije mogu se pogledati za fotografije ovdjea video zapis ovdje.   

 

Foto i izvor: Udruga destinacijskih menadžment kompanija Dalmacije (UDMKD)

 

Vaši komentari