Loading...

Druga po redu konferencija o golf turizmu u Zaprešiću

03.10.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se od 19. do 20. listopada 2018. godine

Druga po redu konferencija o golf turizma održat će se od 19. do 20. listopada 2018. u Zaprešiću, u atraktivnom prostoru obnovljene Vršilnice, Novih dvora Jelačićevih. 

Konferencija se organizira pod pokroviteljstvima Veleposlanstva Republike Slovenije, Ministarstva turizma, Ministarstva državne imovine, Ministarstva graditeljstva i prostornoga uređenja, Hrvatske gospodarske komore i Grada Zaprešića.

Cilj je informiranje i edukacija o jednom od najkonkurentnijih i najprofitabilnijih oblika turizma u svijetu, svih zainteresiranih dionika. Stvaranje pozitivne percepcije razvoja golfa u javnosti, a koja ima utjecaj i na politiku razvoja golfa u Hrvatskoj. Obrazovanje o pojedinim aspektima golfa kako bi se ubrzali procesi izdavanja potrebnih rješenja, dozvola i drugih poslova potrebnih za izgradnju golf terena i privlačenje investitora, tj. administracija od državne do lokalne razine, animiranje za temu razvoja golfa Hrvatske novih turističkih kadrova.

Prvi dan održat će se panel rasprava, predstavljanje pozitivnih međunarodnih primjera razvoja golfa, predavanja na znanstveno-stručnoj razini. Sudionici imaju mogućnost interakcije i razmjene iskustava s turističkim liderima i golf stručnjacima. Drugi dan održat će se u suradnji s Hrvatskim golf savezom i Golf klubom Ban Jelačić, Zaprešić, golf škola u Golf centru Novi Dvori, Zaprešić pod vodstvom Dražena Slamara, golf savjetnika. Programom se predstavlja uz rad Međuministarskog tijela i rad tijela za provođenje Akcijskog plana razvoja golf ponude u RH. Predstavit će se i golf turizam Slovenije.

Opširnije informacije o programu i registraciji, pogledajte ovdje ili potražite na web stranici: http://golftourismcroatia.com/

Izvor i foto: LUX promocija

Vaši komentari