Loading...

Druga radionica u Karlovcu: Inovacije u razvoju turističkih proizvoda II

27.01.2016
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Radionica je namijenjena predstavnicima turističkih agencija koje svoje turističke programe provode na području Karlovačke županije

Razvojna agencija Karlovačke županije Karla d.o.o. zajedno s UHPA-om, uz podršku Ministarstva turizma organizira drugi radionicu u Karlovcu, a koja će se održati u petak 12. veljače 2016. godine od 10:00 - 13:30 sati u prostorijama Razvojne agencije Karlovačke županije – Karla d.o.o., J. Haulika 14.

Cilj radionice je predstavljanje primjera dobre prakse i case study inovacija te u konačnici osposobiti komercijaliste turističkih agencija za osmišljavanje portfelja visokoatraktivnih proizvoda kulture života i rada u koordinaciji sa svim ostalim dionicima destinacijskog menadžmenta. 

Radionica je namijenjena predstavnicima turističkih zajednica s područja Karlovačke županije,  turističkih agencija (neovisno o sjedištu) koje na području županije provode svoje turističke programe te turističkim vodičima na području Karlovačke županije.

Prijava za sudjelovanje na radionici je obavezna te ispunjenu prijavnicu pošaljite elektronski na ksilaj@ra-kazup.hr , tel: 047 612 800, gđa Ksenija Silaj Škot, Razvojna agencija Karlovačke županije Karla d.o.o. 

Projekt se realizira uz podršku i sufinanciranje Ministarstva turizma.

Vaši komentari