Loading...

Druga ruralna konferencija Zadarske županije

23.02.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održava se 2. ožujka 2018. godine u hotelu Adriatic u Biogradu na Moru

Udruga za ruralni razvoj „Ravni kotari“ u suradnji sa Zadarskom županijom i ostalim partnerima organizira II. Ruralnu konferenciju na temu RURALNI TURIZAM ZADARSKE ŽUPANIJE – Kako raditi na promociji i ponudi sadržaja? koja će se održati 2. ožujka 2018. godine u hotelu Adriatic u Biogradu na Moru.

Prošle godine održana je prva ruralna konferencija koja je okupila preko stotinu sudionika i prenijela poruku kako „Ruralni razvoj Zadarske županije ima budućnost i ljude koji ga znaju voditi“.

Naglasak II. Ruralne konferencije biti će na inovativnosti i sveukupnom doživljaju ruralnog područja Zadarske županije, aktivaciji mladog stanovništva u poljoprivredi, stvaranju dodatnog sadržaja na OPG-u i primjerima dobre prakse. Kroz interaktivna predavanja okupljeni će saznati kako pomoću malo ulaganja stvoriti dodatnu ponudu na svome domaćinstvu, prezentirati svoje poslovanje javnosti i uvezati se sa srodnim ruralnim subjektima rada.

Na konferenciju se pozivaju najvažniji sudionici ruralnog razvoja: općine, turističke zajednice, LAG-ovi, udruge, zadruge, predstavnici ugostitelja, turističke agencije, OPG-ovi.

Zbog ograničenih mjesta prijaviti se možete putem e-maila: udrugazaruralnirazvojrk@gmail.com ili na broj tel: 023/233-170

Više detalja i program pogledajte ovdje

 

Foto i Izvor: Udruga za ruralni razvoj „Ravni kotari“ 

 

Vaši komentari