Loading...

Drugi ˝Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije 2018.˝

11.04.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održava se u Zagrebu od 10. do 12. listopada 2018. godine

Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije 2018. namijenjen je gospodarstvenicima i poduzetnicima, medicinarima i stručnjacima  turističkog i destinacijskog menadžmenta, a održava se od 10. do 12. listopada 2018. godine u Zagrebu. 

Ovo je prilika da se istaknu i predstave brojne inozemne i domaće tvrtke, gradovi i općine sa svojim aktualnim projektima, dok će na okruglim stolovima glavnu riječi voditi iskusni poduzetnici, developeri, predstavnici vlada država u regiji, organizatori putovanja, hotelijeri, srednji i mali pružatelji smještajnih usluga, klasteri i stručna udruženja, medicinska industrija, financijske ustanove i poznavatelji potreba i interesa krajnjih korisnika.

Cilj je okupljanjem kompetentnih sudionika iz industrije turizma i zdravlja omogućiti detaljan uvid u projekte, njihove statuse, zainteresiranost te što je potrebno da se oni ostvare; koji su investicijski aspekti zdravstvenog turizma i gdje je njihov položaj u odnosu na ekonomske prilike regije i Europske Unije.

Detaljne informacije o Investicijskom forumu pogledajte u brošuri.

Sve dodatne informacije možete potražiti i na službenim stranicama Foruma.

 

Izvor i fotografija:  Investicijski forum zdravlja i turizma Adriatic regije 2018.

 

Vaši komentari