Loading...

Drugi međunarodni kongres religijskog turizma i hodočašća

11.10.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se tijekom studenog 2018. godine u Krakovu

Drugo izdanje međunarodnog kongresa religijskog turizma i hodočašća održat će se u studenom 2018. godine u poljskom gradu Krakovu. 

Cilj kongresa je umrežavanje ključnih dionika i promocija Krakova i Malopoljske regije kao istaknutih destinacija za vjerski i hodočasnički turizam, ne samo u Europi nego i u svijetu. 

Prošlogodišnji kongres posjetilo je oko 200 turoperatora i turističkih agenata iz 30 zemalja i već je postao najvažniji događaj u religijskom turizmu središnje i istočne Europe, a ove godine se očekuje oko 500 sudionika.

Organizator kongresa Ernest Miroslaw, vlasnik Ernesto Travel – vodećeg turoperatora iz Krakova očekuje kako će ovogodišnje izdanje nadmašiti očekivanja. Ističe da će na kongresu sudjelovati regionalne i nacionalne organizacije kao i predstavnici turističkih djelatnika sa svih kontinenata. Osim putničkih agenata i turoperatora, očekuje se dolazak blogera, novinara, biskupa, svećenika, biskupijskih koordinatora, čelnika zaklada i zajednica koji žele ostvariti suradnju s poljskim vjerskim destinacijama.

Dodatne informacije o navedenom kongresu pročitajte ovdje.

Izvor i foto: International Congress of Religious Tourism and Pilgrimages , Ernesto Travel

Vaši komentari