Loading...

Dubrovnik i dubrovačko područje u top 10 najpoželjnijih europskih destinacija u 2021.

25.11.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Condé Nast Traveller uvrstio Hrvatsku na deveto mjesto najatraktivnijih destinacija

Prestižni američki časopis posvećen putovanjima Condé Nast Traveller uvrstio je Dubrovnik i dubrovačko područje u top 10 najpoželjnijih europskih destinacija za putovanja u 2021. godini.

U članku „Top 10 best places to visit in Europe in 2021“ Hrvatska se našla na devetom mjestu najatraktivnijih destinacija za iduću godinu. Osim Hrvatske, na popisu su se našle destinacije poput Azorskih otoka, talijanskog Salenta, grčke Chanie, Helsinkija te Slovenije.

Dubrovnik je predstavljen kao popularno odredište za fanove serije Game of Thrones, ali i kao grad poznat po blizini prekrasnih Elafitskih otoka Koločepa, Šipana i Lopuda. Lopud je posebno istaknut kao grad s prekrasnim franjevačkim samostanom iz 15. stoljeća, jedinstvenim kamenim kućama i egzotičnim vrtovima.

Također, renomirani američki portal Travel Pulse Hrvatsku je uvrstio na popis 20 zemalja u koje američki građani slobodno mogu putovati ove zime, uz predočenje negativnog testa na koronavirus. Riječ je o portalu koji od 2002. godine objavljuje vijesti iz svjetske turističke industrije, kao i važne informacije o destinacijama i dobavljačima.

Izvor: HTZ

Foto: Condé Nast Traveller

 

Vaši komentari