Loading...

Dubrovnik proglašen najboljom destinacijom na početku sezone

07.05.2018
Gulliver travel d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U istraživanju koje provodi Norwegian Cruise Lines, Grad iza sebe ostavio Veneciju, Kopar, Split, Krf, Katakolon i Vallettu

Norwegian Cruise Lines (NCL) je provela istraživanje tijekom prvog dolaska broda Norwegian Spirit, koji je u Dubrovniku boravio 17. travnja s oko 2200 putnika, na putovanju od Valette (ukrcaj) do Venecije (iskrcaj), a pored tri navedena grada brod je posjetio i Krf, Katakolon, Split te Koper u periodu od 13. do 20 travnja 2018. Tom prilikom je Dubrovnik odnio pobjedu te je proglašen najboljom destinacijom ostavivši iza sebe Veneciju, Kopar, Split, Krf, Katakolon i Vallettu.

Radi se o redovitom ispitivanju zadovoljstva gostiju putem upitnika koje kompanija Norwegian Cruise Lines (NCL) provodi na svakom putovanju, a odnosi se između ostalog i na ocjenu svake pojedine destinacije prema nekoliko parametara: opća turistička ponuda destinacije, kvaliteta autobusa i vodiča na izletima i shuttle service-u, čistoća destinacije te opći dojam.

S aspekta agencijske usluge u destinaciji, kompanija ocjenjuje i participaciju gostiju na izletima i u dubrovačkom slučaju ista je iznosila nešto više od 40% što je daleko bolji rezultat nego u drugim lukama, a također i daleko iznad prosjeka Dubrovnika (25-30%).

Temeljem ovoga, Dubrovnik se zaista može pohvaliti odličnim početkom jer je u svim parametrima nadmašio konkurenciju.

Podsjetimo Norwegian Cruise Lines (NLC) je jedna od cruise kompanija za koje usluge izleta na kružnim putovanjima pruža Gulliver travel dio Intercruises grupe.

 

Dodatne informacije
Anisa Borojević / Korporativne komunikacije / T 020 410812 / M 091 6035100

Foto i Izvor: Gulliver Travel 

Vaši komentari