Loading...

ECTAA: PCI DSS aplikacija povoljnija za članove UHPA-e

30.11.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Tvrtka TRAVELPORT razvila je aplikaciju kako bi olakšala usklađivanje IATA akreditiranim agencijama s PCI DSS standardom zaštite kartične naplate

Globalni sigurnosni standard plaćanja Payment Card Industry Data Security Standard (PCI DSS) razvijen je kako bi se zaštitila povjerljivost podataka kartičnim plaćanjem. Rok za usklađivanje s PCI DSS standardom za posrednike u prodaji avionskih karata, postavljen od strane IATA-e, je 1. ožujka 2018. 

Obzirom na kompleksnost prilagodbe, tvrtka TRAVELPORT u suradnji s SecurityMetrics-om razvila je aplikaciju, tzv. wizard tool, koja prati agencije kroz proces usklađivanja, osiguravajući im 24-satnu podršku na 9 svjetskih jezika. SecurityMetrics vodeći su pružatelj usluga i inovatori na području sigurnosti podataka, a od 2000. godine pružaju inovativne sigurnosne alate, brinu o korisničkoj podršci i stručnoj osposobljenosti kako bi olakšali usklađivanje s PCI DSS standardom trgovcima i organizacijama širom svijeta. 

Posredstvom članstva UHPA-e u ECTAA-i osigurane su povoljnije cijene aplikacije TRAVELPORT našim članovima, kako slijedi:

Cijena (godišnje) Usluga
US$ 69.99 Samo SAQ*
US$ 119.99 SAQ s 1 provjerom
US$ 199.98 SAQ s 2-5 provjera
US$ 99.00 Dodatnih 5 provjera

 

 

 

 

*Self Assessment Questionnaire (SAQ) je upitnik za samoprocjenu i nudi se uz znatnu uštedu nad standardnim cijenama. Provjere se vrše na temelju prometa agencije odnosno količini kartičnih transakcija godišnje. 

Ukoliko ste zainteresirani za navedene pogodnosti, registrirati se možete ovdje. Dodatno, ukoliko biste htjeli sudjelovati u webinaru TRAVELPORTA, ljubazno Vas molimo da nas o tome obavijestite na e-mail uhpa@uhpa.hr. 

Više informacija o PCI DSS sustavu zaštite kartičnog plaćanja i TRAVELPORTU dostupno je ovdje

Izvor: ECTAA

Foto: ECTAA

 

Vaši komentari