Loading...

ECTAA: Promovirajte se na kineskom tržištu!

16.11.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U sklopu projekta Partnerships in European Tourism (PET) održava se niz B2B susreta uz posebne pogodnosti za male i srednje poduzetnike

Projekt Partnerships in European Tourism provodi konzorcij ETOA-e (Europska asocijacija za turizam), ETA-e (Europska komisija za turizam) i ECTAA-e (Europska asocijacija tour operatora i putničkih agencija), a financira ga Europska komisija.

U sklopu projekta predviđeno je osam zasebnih konferencija i B2B događanja na kojima će se pružiti prilika malim i srednjim poduzetnicima iz Europe da se predstave potencijalnim partnerima u Kini i Sjedinjenim Američkim Državama a s ciljem jačanja prisutnosti na tim dalekim tržištima. 

Raspored predviđenih događanja dostupan je ovdje, a sudjelovanje je besplatno. Štoviše, za događaje koji će se održavati u Kini i SAD-u projekt pruža financijsku potporu europskim operatorima: troškovi smještaja (najviše 3 noći) i 50% troškova prilagođenih usluga s maksimumom od 1000 eura po operatoru (prijevodi dokumentacije i brošura, B2B asistencija).

Prvi B2B događaj održat će se u Veneciji 19. siječnja 2017. paralelno sa službenim proglašenjem europsko-kineske godine turizma, a zainteresirane agencije mogu se prijaviti za besplatno sudjelovanje ovdje.

Dodatno, kako bi se zainteresiranim europskim poduzetnicima približilo kinesko tržište kroz praktične primjere i informacije, osmišljen je uvodni China Market Webinar koji će se održati 23. studenog 2017. u 15h. VIše informacija o webinaru kao i prijavnica dostupni su ovdje

Za više informacija o projektu i narednim aktivnostima možete kontaktirati gospođu Paolinu Marone, voditeljicu projekta, mailom na pmarone@ectaa.org.

 

Izvor i foto: ECTAA

Vaši komentari