Loading...

Edukacija na temu online marketinga

03.06.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Za pružatelje usluga u turizmu održava se u Sisku, 6. lipnja 2019. godine

Turistička zajednica Sisačko-moslavačke županije u suradnji s Udrugom hrvatskih putničkih agencija organizira edukaciju na temu online marketinga za pružatelje usluga u turizmu u četvrtak, 06. lipnja 2019. godine u hotelu Panonija, Ivana Kukuljevića Sakcinskog 21, Sisak.

Cilj radionice je upoznavanje sudionika s društvenim mrežama koje treba planski koristiti i njihovom ulogom u kompletnom internet marketingu. Na ovoj edukaciji sudionici će upoznati kako strateški koristiti web stranicu, zbog čega bi ih nositelji turističkih ponuda i davatelji usluga trebali koristiti u svojem poslovanju za uspješno online oglašavanje i na kraju dobit će se konkretni savjeti i primjeri iz prakse.

Program radionice namijenjen je nositeljima turističke ponude u destinaciji, predstavnicima turističke industrije, predstavnicima hotelskog i privatnog smještaja, turističkim agencijama, vodičima, pratiteljima te svim zaposlenim u sustavu turističkih zajednica te lokalnoj upravi i samoupravi na poslovima vezanim uz razvoj turizma.

Poziv na radionicu s više detalje preuzmite ovdje, a svoju prijavu izvršite najkasnije 2 radna dana prije održavanja radionice na e-mail: info@turizam-smz.hr. 

Izvor i foto: TZSMŽ & UHPA

 

Vaši komentari