Loading...

Elite Travel-u i Adriatic DMC-u dodijeljeni SafeTravels žigovi

19.02.2021
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Žig se dodjeljuje tvrtkama koje su u svom poslovanju primijenile globalne standardizirane protokole i smjernice WTTC-a za zdravlje i higijenu koji omogućuju sigurne uvjete putovanja tijekom COVID-19 pandemije

Članice UHPA-e i Travelife Certified agencije Elite Travel i Adriatic DMC ishodile SafeTravels (Sigurna putovanja) žigove Svjetskog vijeća za putovanja i turizam (WTTC).

Žig SafeTravels dodjeljuje se tvrtkama koje su u svom poslovanju primijenile globalne standardizirane protokole i smjernice WTTC-a za zdravlje i higijenu koji omogućuju sigurne uvjete putovanja tijekom COVID-19 pandemije.

Kao Travelife Certified kompanije, turističke agencije Elite Travel i Adriatic DMC su uspješno prošle Travelife COVID-19 Reselient trening koji je osmišljen s ciljem pružanja pomoći i lakše prilagodbe poslovanja svih dionika u lancu opskrbe u sektoru turizma u posebnim okolnostima izazvanih pandemijom. Trening se sastoji od 10 modula koji sadrže smjernice dobre prakse i protokole za različita područja.

„Kao zemlja čija ekonomija jako ovisi o turizmu, potrebno je što prije prihvatiti SafeTravels protokole i uključiti u certficiranje što više pravnih subjekata povezanih s turizmom jer je to jedan od ključeva brzog i kvalitetnog oporavka hrvatskog turističkog sektora“, stoji u priopćenju Elite Travel.

„Važno je da se prilagodimo novom okruženju koje je Covid-19 stvorio kako bismo uvjerili partnere i njihove klijente da je Hrvatska sigurno odredište za odmor 2021. godine. Slijedeći smjernice i najbolje prakse WTTC-a naši su postupci standardizirani što znači da naši partneri mogu biti mirni, znajući da će njihovi klijenti biti zbrinuti od njihovog dolaska do odlaska“, izjavio je operativni direktor Adriatic DMC-a Ivan Gavranić.

Izvor: UHPA / Adriatic DMC / Elite Travel

Foto: WTTC 

 

Vaši komentari