Loading...

Željku Trezneru drugi mandat direktora UHPA-e

28.10.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Izabrana su i preostala tri člana Nadzornog odbora

Na zasjedanju 27. Skupštine UHPA-e strukovne udruge i 22. Skupštine UHPA-e udruge poslodavaca birala su se tri člana Nadzornog odbora te se glasovalo o imenovanju direktora UHPA-e u mandatu 2014.-2017. Skupština je prihvatila prijedlog Upravnog odbora te je za još jedan mandat direktora UHPA-e imenovala sadašnjeg direktora Željka Treznera.

Željko Trezner četiri je godine direktor UHPA-e, a na tom mjestu je zamijenio Maju Stanić koja je zaslužna za razvoj UHPA-e u prvih osamnaest godina. Osim što je direktor UHPA-e, Trezner je predsjednik radne skupine za receptivu Europske asocijacije nacionalnih udruga putničkih agencija i turoperatora (ECTAA) te predavač na veleučilištu Vern.

Za članove Nadzornog odbora UHPA-e imenovani su: Goran Bojković (Danex-Umag), Anamarija Pustijanac Vinković (Arlen) i  Krešimir Škrtić (Panturist).

Sudionike Skupštine, održane u Zadru, prigodnim govorom pozdravio je ministar turizma Darko Lorencin: „Od turističkih agencija očekujem da ojačamo sinergiju i suradnju. Dodavanjem novih izazova možemo napraviti još bolji posao. Agencije su ključne u budućnosti, ali i sadašnjosti te najbolje dinamiziraju turistički proizvod. Mi moramo gajiti destinaciju i njen proizvod te u tome što tjesnije i kvalitetnije surađivati.“

Podsjetimo, Nadzorni odbor čini pet izabranih predstavnika redovnih članica Udruge. Na izbornoj Skupštini u ožujku izabrana su dva člana NO, Gordana Marion (Autotrans) i Ana Predovan-Brkarić (Travelana). Tada je odlučeno kako će se preostali članovi izabrati na prvom idućem zasjedanju. (np)

Vaši komentari