Loading...

Escape: novi projekt turističke agencije Free Spirit Tours

11.09.2020
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Edukativno-zabavan program baziran na enogastro doživljajima pojedine destinacije

Hrvatska krije brojne lokacije bogate prirodnim ljepotama, a osim prirodnih ljepota tu su uvijek hrana i piće koji su senzacionalni. Turistička agencija Free Spirit Tours, UHPA-ina članica, odlučila je sve to spojiti u jedinstven projekt pod nazivom Escape

Escape je edukativno-zabavan program baziran na enogastro doživljajima pojedine destinacije, a namijenjen je klijentima koji imaju želju za otkrivanjem gourmet sadržaja kroz doživljaje odmorišnog ili business karaktera. Cilj je kreirati paket aranžmane, izlete i evente kroz koje će se zainteresiranim gostima ponuditi jedinstvena enogastro iskustva.

"Ljudima se sviđa ideja i koncept što nas jako veseli. Enogastronomska iskustva su nešto za što se svi vole vezati. Isto tako, enogastronomija je u vrhu motiva pri odabiru pojedine destinacije za putovanje. Svi moraju jesti i piti, a kada je to upakirano u doživljaje kakve mi nudimo, onda dolazimo do onog wow efekta - Escape doživljaja. Smatramo da svi žele provesti vikend s prijateljima, da ljudi koji rade u korporacijama žele nagraditi svoje timove ili ključne kupce, samo je važno da im se osvijesti činjenica da postoji nešto za njih, nešto drugačije i jedinstveno", kažu Augustin Fabijanić i Juraj Zebec, vlasnici i osnivači agencije te pokretači ovog projekta.

Iako Escape radi tek posljednjih mjesec dana, imaju puno planova za budućnost. Za sada im je plan obići najzanimljivije lokacije u Lijepoj našoj te skupiti što više jedinstvenih experiencea pojedinih destinacijama te ih kroz tekstualnu, foto i video reportažu predstaviti ciljanoj skupini. 

Više možete pročitati ovdje, a detaljnije informacije o onome što možete očekivati na Escape turama pronađite na  FacebookuInstagramu YouTubeu.

Izvor: Free Spirit Tours / Wayoudo i Gloria Glam

Foto: Free Spirit Tours / Wayoudo

 

Vaši komentari