Loading...

EU Fondovi: Poziv na dostavu projektnih prijava za EU natječaj „Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa“

02.10.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Na natječaj se mogu prijaviti i turističke agencije, a ukupan iznos sredstava za financiranje iznosi preko 24 mil. kuna, dok se pojedinačne potpore kreću od 150 do 750 tisuća kuna

Ministarstvo poduzetništva i obrta, kao što smo već pisali na uhpa.hr, objavilo je 19. ožujka poziv na dostavu projektnih prijava „Primjena informacijske i komunikacijske tehnologije za poboljšanje poslovnih procesa“ namijenjen mikro, malim i srednjim poduzetnicima.

SME sektoru će se u sklopu provedbe Operativnog programa „Regionalna konkurentnost 2007-2013“, dodijeliti bespovratna sredstva iz Europskog fonda za regionalni razvoj u ukupnom iznosu od 24.061.600 kuna, pri čemu će se iznosi pojedinačnih potpora male vrijednosti kretati od 150.000 do 750.000 kuna.

Početkom rujna 2014. godine Ministarstvo poduzetništva i obrta započelo je ponovno zaprimanje projektnih prijava, a 23. rujna objavljena je četvrta izmjena Uputa za prijavitelje i pojedinih dijelova pripadajuće natječajne dokumentacije.

Sve informacije o natječaju kao i izmijenjenu dokumentaciju možete preuzeti na internetskoj stranici Ministarstva poduzetništva i obrta, a ured UHPA-e članovima Udruge stoji na raspolaganju za daljnje konzultacije.

Sve informacije mogu se dobiti na broj telefona 01/483 6131 ili na e-mail ivica.projic@uhpa.hr. (ip,np)

Vaši komentari