Loading...

EU projekt: Izgradnja biciklističko-pješačke staze na Šipanu

20.05.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održana radionica na kojoj su predstvaljene aktivnosti projekta na kojem je jedan od partnera i Udruga hrvatskih putničkih agencija

Na otoku Šipanu, uz pomoć sredstava iz fondova Europske unije, gradit će se biciklističko-pješačka staza. Kako bi se zainteresirana javnost upoznala s projektnim planovima i razvojem novog turističkog proizvoda 19. svibnja je održana prigodna radionica.

Sudionicima radionice, između ostalog,  je predstavljen i koncept difuznih hotela  te su pobliže upoznati s Via Dinarica-blue rail stazom koja obuhvaća preko 1000 km prostora od Slovenije do Albanije.  

Sastanku su prisustvovali lokalni iznajmljivači, predstavnik Mjesnog odbora,Turističke zajednice Grada Dubrovnika, Razvojne agencije Grada Dubrovnika(DURA) te ostali dionici uključeni u aktivnosti koje se provode putem projekta.

Ukupna vrijednost projekta Razvoj održivog turizma – Od hercegovačkih staza do elafitskih otoka iznosi oko 3.845.070,00 kn, a bespovratna sredstva dodijeljena TZ Grada Dubrovnika iznose cca. 1.885.000 kn. Projekt će se provoditi 24 mjeseca. Projekt je financiran iz IPA programa Prekogranične suradnje Hrvatska – Bosna i Hercegovina 2007 -2013.

Vaši komentari