Loading...

Europski festival “Turizam i strategija“ u organizaciji Grada Dubrovnika

03.10.2018
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održava od 7. do 10. studenog 2018. s temom “Kružna putovanja i gradovi – prilike i izazovi“

 „Festival turizma i strategije, Kružna putovanja i gradovi – prilike i izazovi“ po četvrti održati će se u Dubrovniku od 7. do 10. studenog 2018. u hotelu „Valamar Dubrovnik President, Hotel 5*“, Dubrovnik, Hrvatska. Riječ je o zajedničkom projektu u organizaciji Grada Dubrovnika i francuskog grada prijatelja Rueil Malmaisona, uz sudjelovanje partnera Lučke uprave Dubrovnik i Turističke zajednice Grada Dubrovnika.

Obzirom na snažan image Dubrovnika kao poželjnog turističkog odredišta, te važnost turizma kružnih putovanja koji u europskom kontekstu pred brojne gradove postavlja velike izazove, ali i nove mogućnosti, za konferencijski dio ovogodišnjeg 4. Festivala turizma i strategije odabrana je aktualna tema „Kružna putovanja i gradovi – prilike i izazovi“. Strateško upravljanje gostima i posjetiteljima problematika je kojoj Grad Dubrovnik pridaje veliku pozornost, te će ovogodišnji Festival turizma i strategije razraditi upravo teme prilika i izazova s kojima se svakodnevno susreću destinacije, pogotovo one koje prihvaćaju brodove na kružnim putovanjima.

Cilj je zajedničkim promišljanjem, razmjenom iskustava i primjera iz prakse, te panel raspravama doći do zaključaka koji će se integrirati u daljnji razvoj strategija kruzing destinacija.

Četvrti po redu Festival strategija i turizma, uz konferencijski dio, bit će i prigoda za susrete i kontakte koji će omogućiti sudionicima ostvarenje daljnje suradnje i realizaciju budućih zajedničkih projekata, a manifestacija uključuje i nagrađivanje najboljih marketinških i promocijskih alata, te događanja namijenjih široj publici. Pozivno pismo za natjecatelje pročitajete ovdje zajedno s kriterijima za natjecanje. 

Sve podatke o sudjelovanju na predmetnom Festivalu, nalaze se na službenoj stranici Grada Dubrovnika s linkom za prijave i programom za Festival turizma i strategije.

Prijavnica je dostupna i ovdje.

Izvor i foto: Festival turizma i strategije, Grad Dubrovnik

Vaši komentari