Loading...

FAIR TOUR: B2B prodaja njemačkih turoperatora

18.06.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Ana Ivančević iz agencije Atlas provela je dva tjedna na stručnom usavršavanju u njemačkom V-Toursu

Ana Ivančević iz agencije Atlas, redovnog člana UHPA-e, provela je u sklopu projekta Fair partnership in tourism (FAIR TOUR), financiranog sredstvima EU, dva tjedna kod njemačkog  turoperatora V-Tours. Tijekom trajanja stručnog usavršavanja prošla je sve odjele njemačkog turoperatora. Između ostalog, nekoliko dana je provela u odjelu marketingu i u B2B prodaji.

B2B prodaja njemačkog turoperatora sastoji se od šest ljudi, a kako je napisala Ivančević u izvještaju s mobilnosti, svatko od njih je zadužen za svoj dio Njemačke pa čak i voditelj odjela.  Dodaje kako većinu vremena putuju i obilaze agencije, predstavljaju produkte svoje agencije te im je vrlo bitan osobni kontakt.

Detalje o stručnom usavršavanju Ane Ivančević kao i ostalih sudionika mobilnosti donosimo krajem srpnja u posebnoj brošuri Reise Tips&Tricks kako bi svi članovi UHPA-e imali uvida u Njemačko tržište i benefite od projekta mobilnosti.

Podsjetimo, program mobilnosti financijski je podržala Europska komisija kroz program „Leonardo da Vinci Mobilnost – Osobe na tržištu rada“ s 17.480,00 EUR za njegovo provođenje. Projekt uključuje Udrugu hrvatskih putničkih agencija kao koordinatora projekta i partnera ASR - udrugu neovisnih putničkih agencija Njemačke kao ustanovu domaćina (uključujući članove ASR-a).(np)

 

Vaši komentari