Loading...

FAIR TOUR: Njemačka ponuda za seniore

01.07.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Gosti starije dobi vole osobni kontakt, žele savjet i sugestiju djelatnika. Vole pričati o svojim putovanjima i često traže djelatnika iz agencije kojeg poznaju

Tanja Jukić iz turističke agencije Bora Tours provela je dva tjedna u Njemačkoj, u sklopu projekta stručnog usavršavanja FAIR TOUR, financiranog sredstvima Europske unije, gdje se upoznala s radom agencije Hörmann Reisen. U agenciji je posebnu pažnju posvetila izradi kataloga i proizvoda namijenjenih starijoj populaciji gostiju.
 
„Gosti starije dobi vole osobni kontakt, žele savjet i sugestiju djelatnika. Vole pričati o svojim putovanjima i često traže djelatnika iz agencije kojeg poznaju. Ponuda za starije goste sadrži različite programe od krstarenja, planinarskih do kulturnih i gastro putovanja“, kazala je Jukić.
 
Detalje o stručnom usavršavanju Tanje Jukić kao i ostalih sudionika mobilnosti donosimo krajem srpnja u posebnoj brošuri Reise Tips&Tricks kako bi svi članovi UHPA-e imali uvida u Njemačko tržište i benefite od projekta mobilnosti.
 
Program mobilnosti financijski je podržala Europska komisija kroz program „Leonardo da Vinci Mobilnost – Osobe na tržištu rada“ s 17.480,00 EUR za njegovo provođenje. Projekt uključuje Udrugu hrvatskih putničkih agencija kao koordinatora projekta i partnera ASR - udrugu neovisnih putničkih agencija Njemačke kao ustanovu domaćina (uključujući članove ASR-a). (np)
 

Vaši komentari