Loading...

Fiore d.o.o. prepoznatljiva Travelife Partner agencija

26.05.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Ovim certifikatom želimo pokazati da smo turistička agencija koja transparentnim i održivim poslovanjem nastoji i želi proširiti bazu poslovnih partnera i unaprijediti postojeću, kazao je Luka Miloš iz agencije za uhpa.hr

Turistička agencija Fiore d.o.o. sa sjedištem u Poreču dobila je certifikat Travelife Partner kojim pokazuje posvećenost društveno odgovornom poslovanju. Turistička agencija organizira pustolovne, kulturne i gastronomske programe te nudi razne ture za manje grupe koje uključuju trekking, biciklizam, vožnju kajacima po moru te ostale aktivnosti. Agencija je u članstvu Udruge hrvatskih putničkih agencija više od deset godina te su zajedno s kolegama iz Udruge, osim alata Travelifea, uveli  sustav upravljanja kvalitetom  ISO 9001:2008. Luka Miloš, iz turističke agencije Fiore, u intervjuu za uhpa.hr osvrnuo se na važnost Travelifea, međunarodne inicijative za promicanje društveno odgovornog poslovanja u turizmu,  za turističku agenciju Fiore.

Turistička agencija Fiore d.o.o.  dobila je certifikat održivog poslovanja Travelife Partner. Iz kojih razloga ste se odlučili na certificiranje održivog poslovanja i zbog čega upravo prema odrednicama međunarodne inicijative Travelife?

Društveno odgovornim poslovanjem nastojimo povećati standarde društvenog razvoja i zaštite okoliša. Ovim certifikatom želimo pokazati da smo turistička agencija koja transparentnim i održivim poslovanjem nastoji i želi proširiti bazu poslovnih partnera i unaprijediti postojeću.

Zašto je društveno odgovorno poslovanje važno za agenciju?

U našu ponudu  izleta i  tura  nastojimo uključiti što više lokalnih proizvođača, od malih obiteljskih hotela pa do vinara, maslinara i ostalih proizvođača prehrambenih proizvoda. Osim kulturnog i prirodnog bogatstva Istre i Hrvatske smatramo da je lokalna gastronomija neizostavan dio boravka u  ovom kraju svijeta te korištenjem lokalnih proizvoda nastojimo postati prepoznatljiv brand te postati i prepoznatljiv Travelife Partner.

Koje konkretne promjene ste trebali napraviti za Travelife Partner certifikat?

Same promjene što se tiče Travelife certifikata došle su u sklopu implementacije sustava upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008 u kojemu smo kompletno dokumentirali svoje poslovanje. Samim time odredili smo načela  po kojima radimo i  uvjete koje  moraju ispunjavati  naši sadašnji i budući partneri.
Dodatno smo uvođenjem energetski učinkovitijih  elektronskih uređaja smanjili i korištenje električne energije u agenciji.

Što Travelife certifikat mijenja u Vašem poslovanju?

Oduvijek smo bili agencija koja brine o okolišu i društvu što je potvrdio i Travelife Partner certifikat. Predstavljamo se kao društveno odgovorna agencija i klijenti nas prepoznaju po tome.


 

Vaši komentari