Loading...

Flota MSC Cruisesa prihvaća samo putnike koji su u potpunosti cijepljeni

25.11.2021
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Nove mjere su već na snazi na zimskim krstarenjima u drugim regijama, a sada su proširene i na plovidbu Mediteranom

MSC Cruises je u srijedu, 24. studenoga objavio da će svi gosti na zimskim krstarenjima ove kompanije morati biti u potpunosti cijepljeni protiv COVID-19 te također napraviti COVID-19 test prije predviđenog datuma ukrcaja.

Ove mjere su već na snazi na zimskim krstarenjima u drugim regijama, a sada su proširene i na plovidbu Mediteranom što znači da će se odnositi i na goste s rezervacijom krstarenja na brodovima MSC Grandiosa i MSC Fantasia.

Gosti na bilo kojem zimskom krstarenju na spomenuta dva broda koji plove Mediteranom morat će biti u potpunosti cijepljeni počevši od 4. prosinca. Gosti se smatraju cijepljenima ako su primili kompletne doze cjepiva više od 14 dana prije početka njihovog odmora na moru. Svi gosti će također morati napraviti COVID-19 test u razdoblju unutar 72 sata pred polazak broda.

Mjere se odnose na sve goste starosti 12 godina i više te nadopunjuju postojeća zdravstveno-sigurnosna pravila koja je MSC Cruises prvi put predstavio na ljeto 2020. godine, a koja danas predstavljaju vodeći protokol u industriji. To uključuje i dodatni COVID-19 test na ukrcaju te druge mjere tijekom plovidbe osmišljene kako bi gostima i članovima posade pružile maksimalnu razinu zaštite njihovog zdravlja i sigurnosti.

„Ovakav pristup pruža povjerenje našim gostima, posadi i destinacijama koje posjećujemo ploveći na brodovima kompanije, a vidjeli smo tijekom prošle zime na našim krstarenjima Mediteranom da smo čak i tijekom vrhunca pandemije na obali uspjeli na odgovarajući način prilagoditi svoje zdravstveno-sigurnosne mjere i nastavili nuditi najvišu razinu zaštite našim gostima i članovima posade.“, rekao je Gianni Onorato, izvršni direktor MSC Cruisesa.

Nove mjere će se odsad primjenjivati i na zimska krstarenja Mediteranom na brodovima MSC Grandiosa i MSC Fantasia povrh ostalih brodova kompanije koji plove sjeverom Europe, Sjevernom Amerikom, Južnom Amerikom, Južnom Afrikom i Bliskim istokom.

Gosti s postojećim rezervacijama koji ne bi u vrijeme predviđenog polaska bili potpuno cijepljeni mogu odgoditi svoj odmor na kasniji datum ili zatražiti povrat novca.

Više detalja o novim mjerama i njihovoj primjeni gosti mogu dobiti od svog putnog agenta ili na mrežnoj stranici MSC Cruisesa.

Izvor i foto: MSC Cruises

Vaši komentari