Loading...

Fuliranja na zagrebačkom Adventu

20.11.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Gourmingle na Strossmayerovom trg od 28.11.2019. - 01.01.2020.

Fuliranje je jedno od najpopularnijih zagrebačkih adventskih događanja, poznato po odličnoj atmosferi, dobrom raspoloženju, sjajnoj glazbi i koncertima, originalnim pićima i napitcima te najbogatijoj i najslasnijoj gastro ponudi na zagrebačkom Adventu.

Ukoliko je suditi po do sada uspješnih 7 Fuliranja na zagrebačkom Adventu, vjerujemo da će i osmo izdanje jednako oduševiti sve posjetitelje koji svrate na gourmingle. Strossmayerov trg u Zagrebu ugostit će od 28. studenoga 2019. do 01. siječnja 2020. tridesetak restorana i kreativnih barova, a raskošne okuse iz raznih dijelova svijeta predstavit će iskusni Chefovi, no i food entuzijasti.  

Ako vam je toplo oko srca kad kušate istarske specijalitete vaše su kućice Fermaj Tovara, B.A.B. Piantina i restoran Vodnjanka. No, s posjetiteljima će minglati i južnjaci pa nam Opat s Kornata dolazi s janjećom pekom i krvavicama. S bračkog Bola premijerno slijeće Biomania - prvi organski street food, a žestoko dobri okusi stižu i iz hvarskog Black Peppera. Market by T&T, osim planetarno poznate street sarmice, El Toro ostaje vjeran latinoameričkim strastvenim okusima. Wurst Bar i Berlin kao i Institut za kobasice by Mate Janković pripremaju sočne, mirisne i ne obične kobasice. 

Rougemarin i Submarine odavno su sinonimi za vrsne street food delicije, Sljeme će snježiti i papriti svojim germ knedlama, dok Čiketina donosi razne varijacije piletine.  SOI by Vid Nikolić odvest će nas do Kine, Japana  i Indije, okuse Japana dovodi Hanami, a premijerno je s nama i Pokerai by Chili s poke bowl twistovima. Prženo je vaš favorit? Munchy vas čeka s prženim slano slatkim wrapovima. The Garden Bar&Kitchen odlučio se za okusni miks: od bunceka skrivenog u burgeru do beyond hot doga za sve veggie fanove, koje očekuje i bogat izbor vegetarijanskih i veganskih jela na ostalim kućicama.

Čak 16 live nastupa i više od 35 DJ'a na Fuliranju kurirat će agencija Adriatic Coasting, a uz vruće ritmove začinjene food&booze kombinacijom gourmingle je zagarantiran. 

Više pogledajte na facebook stranici @Fuliranje ili instagramu.

Izvor i foto: Fuliranje 
 

Vaši komentari