Loading...

Globtour Eventu nagrada Indeks DOP-a

16.12.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Nagrada afirmira najbolje domaće prakse, a poduzećima olakšava praćenje učinaka u ekonomskoj, društvenoj i okolišnoj dimenziji, kao i izvještavanje o DOP-u

Turistička agencija Globtour Event d.o.o. dobila je nagradu Indeks DOP-a u kategoriji malih poduzeća. Nagrada je zajednička inicijativa Hrvatske gospodarske komore i Hrvatskog poslovnog savjeta za održivi razvoj, a nastala je s namjerom da se istaknu poduzeća koja razumiju i na pravi način implementiraju društveno odgovorno poslovanje.

Tako se turistička agencija, redovna članica UHPA-e od studenog 1992. godine, svrstala uz bok poduzeća kao što su Jadran galenski laboratorij, Hartmann, Odašiljači i veze, Hrvatska banka za obnovu i razvitak, Ericsson Nikola Tesla, Cemex te dm – drogerie markt Hrvatska koje su također primile istoimenu nagradu, ali u različitim kategorijama.

Podsjetimo, cilj Indeksa DOP-a je omogućiti pouzdanu godišnju usporednu procjenu najuspješnijih hrvatskih poduzeća s obzirom na njihovu odgovornost i primjenu načela održivog poslovanja. Nagrada afirmira najbolje domaće prakse, a poduzećima olakšava praćenje učinaka u ekonomskoj, društvenoj i okolišnoj dimenziji kao i izvještavanje o DOP-u, navodi se na stranicama HGK.

Vaši komentari