Loading...

Godišnje hrvatske turističke nagrade

04.07.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Nagrade će se dodjeljivati u nekoliko kategorija, a prijaviti se možete do 17. srpnja 2017.

Ministarstvo turizma, Hrvatska turistička zajednica i Hrvatska gospodarska komora i ove godine nastavljaju s projektom Godišnje hrvatske turističke nagrade s ciljem daljnjeg poticanja konkurentnosti, inovativnosti i svijesti o održivom razvoju te podizanju kvalitete usluga i proizvoda u turističkom sektoru.

I ove godine nagrade će se dodjeljivati u nekoliko kategorija:

  • Destinacija godine (dodjeljivat će se najuspješnijoj destinaciji za ljetni odmorišni turizam, za City break destinaciju, za destinaciju turizma zdravlja, za autentičnu primorsku destinaciju ˝malo misto˝, za destinaciju ruralnog turizma i za najuspješniju destinaciju kontinentalne Hrvatske).
  • Nagrada za održivi turizam (dodjeljuje se pojedincu, udruzi, tvrtki ili lokalnoj zajednici za iznimno postignuće na području brige za okoliš).
  • Inovacija godine (dodjeljuje se tvrtki ili organizaciji koja ima najinovativniji proizvod, uslugu ili proces u turizmu).
  • Kulturna atrakcija godine (dodjeljuje se kulturnim turističkim atrakcijama regionalne/nacionalne razine atraktivnosti koje doprinose turističkom iskustvu destinacije). 
  • Turistički događaj godine (dodjeljuje se događaju koji predstavlja primjer najbolje prakse u turističkoj industriji, a podrazumijeva događaj poput karnevala, proslava, festivala, velikih događanja i sl. s brojem posjetitelja većim od 10.000).
  • Rekreacija i zabava  (dodjeljuje se tematskim i/ili zabavnim parkovima, sportskim kompleksima, pješačkim i/ili biciklističkim stazama, golf terenima, bazenima, teniskim centrima, kasinima regionalne/nacionalne razine atraktivnosti koje doprinose turističkom iskustvu destinacije).
  • Plaža godine (najbolja plaža birat će se temeljem tehničkih uvjeta, ponude i sadržaja kao i kakvoće vode za kupanje).
  • Ljudi u turizmu (''Čovjek ključ uspjeha – djelatnik godine“  - nagrade za djelatnike i/ili menadžere u različitim segmentima javnog i privatnog sektora koji su neposredno ili posredno vezani za turizam, te Godišnja nagrada „Anton Štifanić“ koja se dodjeljuje kao godišnja nagrada za pojedinca ili tvrtke i/ili ustanove i/ili udruge te za pojedinca za životno djelo).

Rok za prijavu kandidatura je do 17. srpnja 2017. godine.

Više informacija možete pronaći ovdje.

Izvor: HTZ

 

Vaši komentari