Loading...

Gradu Zagrebu nagrada za najbolju destinaciju na kontinentu

31.10.2013
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Na netom završenim Danima hrvatskog turizma, Zagrebu je dodijeljeno ukupno devet nagrada, između ostalog i nagrada za najbolju destinaciju na kontinentu

Ukupno devet nagrada je osvojio Grad Zagreb u sklopu akcije „Turistički cvijet - kvaliteta za Hrvatsku“, koju organiziraju HRT, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska turistička zajednica.

U konkurenciji s Gradom Samoborom i Plitvičkim jezerima, Zagreb je proglašen najboljom destinacijom na kopnu. Uz to, projekt „Tajne Griča“, koji je nastao u suradnji s Turističkom zajednicom grada Zagreba, osvojio je nagradu za najbolji kulturni itinerer, u sklopu nacionalnog programa dodjele oznake kvalitete u kulturnom turizmu „Experience Croatia – Doživi Hrvatsku“.

I zagrebački hoteli su dobili čak pet priznanja: Hotel International, Zagreb, The Westin Zagreb Hotel, Sheraton Zagreb Hotel, Best Western Premier Hotel Astoria, Najbolji hotel na kontinentu 4*, Four Points By Sheraton Panorama Hotel, svi redom UHPA pridruženi članovi. Detaljnije o nagrađenim hotelima pročitajte ovdje.

Tu su i nagrade za djelatnike: g. Anđelko Leko, predsjednik Uprave HUP, Zagreb dobio je Nagradu za životno djelo, dok je za djelatnika godine u akciji „Čovjek ključ uspjeha u turizmu 2013.“, proglašen g. Darko Orešić iz Zagreba, u kategoriji carinik. 

 

 

Vaši komentari