Loading...

Gulliver travel potpisao ugovor s vodećom svjetskom kompanijom u MICE poslovanju

30.10.2014
Gulliver travel d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Pacific World ovim potezom proširuje poslovanje u Hrvatsku

Pacific World i Gulliver travel su potpisali ugovor o suradnji 21. listopada ove godine na Palma de Mallorci čime je za obje strane postignuto povećanje globalne pokrivenosti i vrijednosti ponude, a Hrvatska dobila dodatno priznanje kao nova i rastuća destinacija za organizaciju kongresa, događanja, incentiva i poslovnih putovanja. Pacific World, integrirana svjetska destinacijska menadžment kompanija i agencija za organiziranje događanja, je proširila područje djelovanja na novu rastuću MICE (meetings, incentives, congresses, events) destinaciju udruživanjem s Gulliver travelom, vodećom destinacijskom menadžment kompanjom u Hrvatskoj i regiji, a nastupat će pod nazivom Pacific World Croatia. 

Za Hrvatsku kao destinaciju to znači otvaranje prema agencijama i poslovnim klijentima Pacific World-a diljem svijeta iz različitih branši, od farmaceutske do auto industrije. Pacific World će, kroz globalnu mrežu svojih predstavnika na svim kontinentima, kao i zajedničke nastupe na sajmovima, predstaviti Hrvatsku kao uzbudljivo mediteransko odredište s nizom različitih mogućnosti. Na taj način će povećati kako prepoznatljivosti Hrvatske na svjetskom MICE tržištu, tako i prodajne rezultate u tom segmentu. 

Harsha Krishnan, direktor strateškog razvoja Pacific World-a, izjavio je: „Kao Pacific World jako smo uzbuđeni zbog otvaranja nove zanimljive destinacije. Zajedničkom vlasničkom strukturom koju nam pruža TUI Travel PLC, jamčimo standarde usluge i pružamo kreativnost i nenadmašno iskustvo kupcima. Vjerujemo da je ovo još jedan korak u našim nastojanjima da stvorimo one-stop-shop čime se dobiva sve potrebno na jednom mjestu u pogledu globalne vrijednosti ponude za sve naše klijente diljem svijeta.“  Goran Hrnić, predsjednik Uprave Gulliver travela, izjavio je: „MICE segment je onaj koji destinaciji daje onu neophodnu duljinu sezone, a mi vjerujemo da smo ovim udruživanjem uspjeli napraviti dodatni iskorak u tom pogledu ne samo za dobrobit Gullivera već i cijele destinacije. U Gulliveru će, iznimnoj kvaliteti usluge koju pružamo u organizaciji MICE događanja, zajednički standardi i procesi dati dodanu vrijednost i prepoznatljivost u obliku Pacific World Croatia marke na svjetskoj razini.“ 

Podsjetimo, obje kompanije, Pacific World i Gulliver travel, su dio TUI Travel PLC-a. Pacific World je vodeća integrirana svjetska destinacijska menadžment kompanija i agencija za organiziranje događanja. Osnovan je u Hong Kongu 1980. godine. Ulaskom TUI Travel PLC-ija u vlasničku strukturu 2007. godine, širi se izvan Azije i trenutačno je prisutan u 13 zemalja, s više od 25 ureda, na svim kontinentima. Više informacija je dostupno na www.pacificworld.com.

Vaši komentari