Loading...

Gulliver travel proslavio trideset godina poslovanja

13.02.2019
Gulliver travel d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Već trideset godina uspješno povezuje destinacije i ljude

Gulliver travel, vodeća destinacijska menadžment kompanija (DMC) u regiji, u veljači ove godine proslavila je trideset godina poslovanja. Ovu važnu obljetnicu proslavili su 31. siječnja 2019. tradicionalnim godišnjim okupljanjem svih zaposlenika United People of Gulliver travel 2019. te gala večerom uoči same obljetnice poslovanja 1. veljače na kojoj su prisustvovali i svi osnivači – Lukša Glavinja, Goran Hrnić i Srećko Žunec. 

Osnovan kao prva privatna turistička i putnička agencija, Gulliver travel prošao je put od male agencije do ulaska u veliki TUI te je prateći globalne i lokalne trendove unaprijedio svoje uspješno poslovanje kroz transformaciju iz putničke agencije u DMC. Dio TUI Grupe bili su od 2001. do 2016. godine, a od 2016. do 2018., uslijed razdvajanja poslovanja unutar TUI-ja, dio Hotelbeds Grupe. Od 2018. ponovo su dio vodeće putničke kompanije u svijetu – TUI Grupe.

"Uvijek smo se trudili biti avangarda, pa tako naši planovi za budućnost obuhvaćaju prilagodbu novim potrebama gosta i razvoj novih ekskluzivnih proizvoda. Jedan od takvih primjera je u Gulliverov katamaran SeaGULL 30, čija je namjena izvođenje dnevnih i poludnevnih izleta te događanja u okviru različitih MICE programa. Radi se o novom i ekskluzivnom projektu koji će obogatiti našu ponudu, ali i doprinijeti povećanju kvalitete turističke ponude cijele destinacije te će zbog svoje atraktivnosti i veličine predstavljati svojevrstan ploveći landmark." izjavio je Goran Hrnić, predsjednik Uprave Gulliver travela.

Dodatno u okviru obilježavanja trideset godina i događanja United People of Gulliver travel 2019. dodijeljene su i godišnje nagrade za zaposlenika godine Ivi Decovski Klečak, Dijani Perhat i Ivani Trbojević, priznanja za rad u Gulliveru duži od 15 godina za dvanaestoro zaposlenika te prigodni pokloni za naše umirovljenike.

Više pročitajte ovdje.

Izvor i foto: Gulliver travel d.o.o.

Vaši komentari