Loading...

Gulliver travel u ekološkoj akciji

17.07.2019
Gulliver travel d.o.o.
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Očistili plažu u Lapadu u okviru TUI-jeve kampanje za zaštitu okoliša

U srijedu, 10. srpnja 2019. u organizaciji TUI Destination Experiences (TUI DX) u čijem je sastavu i Gulliver travel, održana je akcija čišćenja plaže za pse Lapad u Dubrovniku, a u akciji su sudjelovali zaposlenici Gulliver travela.

Kao i prijašnjih godina, TUI DX i ove godine organizira globalnu kampanju vezanu za zaštitu okoliša i održivost. Ovogodišnja kampanja fokusirana je na čišćenje, a nosi naziv “Help us keep our planet clean”. Službeni moto kampanje je “REDUCE, REUSE, RECYCLE”.

Gulliver travel u okvirima svoje politike i strategije nastoji promicati načela društvene odgovornosti i ekološke osviještenosti. Pored svakodnevnog odgovornog ponašanja u skladu s navedenim načelima, ovom se akcijom dodatno potvrđuje naša kontinuirana angažiranost u kontekstu ekologije, očuvanja prirodnih dobara i održivosti. Sukladno tome, Gulliver travel kao dio TUI Grupe i ove godine je sudjelovao u godišnjoj kampanji za zaštitu okoliša i održivost koju organizira TUI DX. U akciji je sudjelovalo više od dvadeset Gulliverovih volontera, a tijekom akcije očišćeno je 150 m2 plaže. Sakupljeno je ukupno 15 kilograma različitog otpada, uključujući opuške od cigareta, plastične vrećice, staklo, papir i ostali otpadni materijal.

"Akcije čišćenja provodimo i iniciramo redovito u svim našim destinacijama jer smatramo da je podizanje svijesti o zaštiti okoliša i održivosti iznimno važno te da ovakvim malim koracima zajedno možemo napraviti stvarnu razliku kako bismo očuvali našu okolinu čistom i lijepom za nas i za generacije koje dolaze.", izjavio je Goran Hrnić predsjednik Uprave Gulliver travela i direktor TUI Destination Experiences za Hrvatsku, Crnu Goru i Albaniju.

Izvor i foto: Gulliver travel

Vaši komentari