Loading...

HGK: 10.000 kuna kao pomoć pri plaćanju troškova za izradu EU projekata

27.05.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Ukupna vrijednost ovog natječaja je 300.000 kuna, a vrijednost vaučera po tvrtki iznosi 10.000 kuna. Natječaj traje do iskorištenja sredstava, pa HGK poduzetnike potiče na brzu reakciju

Uslugom Moj EU projekt, HGK sufinancira izradu prijavne dokumentacije za trenutno otvorene natječaje "Izgradnja proizvodnih kapaciteta i ulaganje u opremu" i "Ulaganje u proizvodnu tehnologiju" iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Ukupna vrijednost ovog natječaja je 300.000 kuna, a vrijednost vaučera po tvrtki iznosi 10.000 kuna.

Na natječaj se mogu prijaviti članice HGK koje imaju do 250 zaposlenih te podmirene porezne obveze i obveze prema zaposlenicima kao i tvrtke koje nisu u poteškoćama, u postupku stečaja ili u procesu predstečajne nagodbe.

Vaučeri se isključivo mogu iskoristiti za izradu investicijske studije, marketinške strategije, financijske konstrukcije projekta i ostalih dokumenata propisanih natječajima poslovnog plana, pripremu prijavne i prikupljanje popratne dokumentacije propisane pravilnicima i natječajima raspisanima za dodjelu sredstava iz Europskog poljoprivrednog fonda za ruralni razvoj, Europskog fonda za regionalni razvoj, Europskog socijalnog fonda i Europskog fonda za pomorstvo i ribarstvo.

Prijavitelj je dužan ispuniti prijavni obrazac koji se nalazi na službenoj stranici HGK.

Natječaj traje do iskorištenja sredstava, pa poduzetnike potičemo na brzu reakciju.

Prijavni obrazac možete pronaći ovdje

Vaši komentari