Loading...

HGK: besplatno sudjelovanje na Croatia Charter Expu

30.09.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Za sudjelovanje turističke agencije ne smiju u ponudi imati charter

Hrvatska gospodarska komora kao partner Croatia Charter Expo-a svim registriranim putničkim agencijama u Hrvatskoj koje žele svoju djelatnost proširiti na usluge u charter omogućuje besplatno sudjelovanje na Croatia Charter Expo-u (17.10.2019. - 18.10.2019.). Sudionici će moći prisustvovati bogatom kongresnom programu u organizaciji HGK te uspostaviti poslovni kontakt s prisutnim charter tvrtkama.

Hrvatska je vodeća svjetska velesila po broju plovila u charter floti. Stalna ulaganja u nova plovila i proširenje flote je rezultiralo najkonkurentnijim uvjetima najma plovila na svijetu, što je odmor na plovilima učinilo pristupačnijim za klijente. Kako bi doprinijela razvoju charter industrije, HGK organizira edukativne radionice za putničke agencije koje se inače ne bave prodajom smještajnih kapaciteta u charteru. Polaznici će imati priliku saznati korisne informacije o tome na koji način ponuditi i prodati smještaj na plovilu te doznati više o uzancama charter branše. Na ovaj način Hrvatska gospodarska komora želi na kvalitetan i održivi način poduprijeti nautički sektor i putničkim agencijama dati poticaj za proširenje poslovanja na nautički segment u turizmu.

Besplatna ulaznica na Croatia Charter Expo jamči ulaz na Croatia Charter Expo u dvorani D i u prostor Biograd Boat Show-a, registraciju u poslovni imenik sajma i besplatno korištenje softvera za ugovaranje sastanaka, pristup Kongresnom programu kao i ulaz na Charter Friday Party te sve organizirane zabave i koncerte.  

Nadopuna paketu HGK je paket MMK - Booking Manager, sustav za izradu charter rezervacija, koji omogućuje pristup najvećoj bazi podataka plovila u stvarnom vremenu. Agentima koji žele proširiti svoju djelatnost na charter usluge poklanja se besplatan MMK Starter Pack koji uključuje: besplatni korisnički račun na Booking Manager Portalu, besplatno korištenje Yachting Feedbacka, 1 mjesec besplatnog korištenja Booking Manager Search Widgeta te 50% popusta na Visitor propusnicu za Booking Manager Summit (18. i 19. 11. u hotelu Westin Zagreb).

Treba napomenuti da agencije koje žele ostvariti pravo na besplatno sudjelovanje i pakete HGK i MMK ne smiju imati već u ponudi charter.

Detalnjije informacije o eventu potražite ovdje, dok se prijaviti možete na: info@biogradb2b.com

Izvor i foto: HGK

 

Vaši komentari