Loading...

HGK: Javni poziv za uključenje u nacionalnu promociju zdravstvenog turizma

04.01.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Na portalu Hrvatske turističke zajednice predstavit će se nositelji izvrsnosti zdravstvenog turizma Hrvatske pod sloganom Croatia – Full of Health

Predmet Javnog poziva je uključenje poslovnih subjekata u nacionalnu promociju zdravstvenog turizma, a cilj je u projekt uključiti poslovne subjekte koji doprinose unapređenju i obogaćivanju turističke ponude destinacije, ali i Hrvatske u cjelini, razvoju sadržaja koji omogućavaju produljenje turističke sezone s naglaskom na cjelogodišnje poslovanje kao i povećanje ugostiteljskog i turističkog prometa, jačanju snage brenda te stvaranju prepoznatljivog imidža zdravstvenog turizma Hrvatske.

Javni poziv je otvoren do petka, 20. siječnja 2017. godine, a prijave uz dokaze o zadovoljavanju kriterija s naznakom ''Javni poziv - Zdravstveni turizam'' možete dostaviti na e-mail: svrkljan@hgk.hr ili u tiskanom obliku na:

Hrvatska gospodarska komora - Sektor za turizam, Rooseveltov trg 2, 10000 Zagreb.

Više o kriterijima za prijavu možete pronaći ovdje. Za sve dodatne informacije možete se obratiti direktno gospođi Saneli Vrkljan na e-mailsvrkljan@hgk.hr.

Izvor: HGK

 

 

 

 

Vaši komentari