Loading...

HTZ edukacija ''Uspješna komunikacija za DMO i ostale dionike turističkog sektora''

13.04.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Održat će se u travnju u Zagrebu i Splitu

Hrvatska turistička zajednica (HTZ) u suradnji i uz potporu Udruge hrvatskih putničkih agencija (UHPA) organizira edukaciju pod nazivom „Uspješna komunikacija za DMO i ostale dionike turističkog sektora“ - It's a Zoo Around Here - u sklopu projekta stručnog usavršavanja javnog i privatnog sektora. 

Radionice će se održati u utorak, 25. travnja u Zagrebu, hotel Panorama (Trg Krešimira Ćosića 9), a u srijedu 26. travnja u Splitu, hotel Park (Hatzeov perivoj 3).

Edukacija je namijenjena zaposlenicima i djelatnicima javnog i privatnog turističkog sektora s ciljem konsolidiranja i unaprjeđenja postojećih te stjecanja novih teorijskih i praktičnih znanja potrebnih za svakodnevno uspješno komuniciranje dionika turističkog sektora. Interaktivna radionica bavit će se ključnim elementima u stvaranju uspješnog komunikacijskog okruženja (eksterno i interno), uz prezentiranje najboljih primjera iz prakse kao i aktivno sudjelovanje polaznika u osmišljavanju i provedbi jedinstvenih PR prilika.

Predavač je gospodin Stephen Spencer iz tvrtke Stephen Spencer & Associates (Ujedinjeno Kraljevstvo), s više od četvrt stoljeća iskustva u području marketinga, konzaltinga i razvoja brojnih projekata u turizmu. 

Službeni jezik radionice je engleski, bez simultanog prevođenja.

Sudjelovanje je besplatno uz obaveznu prijavu putem online obrasca.

Za radionicu u Zagrebu, 25. travnja prijavite se ovdje.

Za radionicu u Splitu, 26. travnja prijavite se ovdje.

Rok za prijavu je petak, 21. travnja 2017. do 13:00 sati.

Detaljnije informacije pronađite ovdje.

Za sva dodatna pitanja možete se obratiti Nedi Lušić na e-mail neda.lusic@uhpa.hr ili na telefon +385 98 234 176. 

Vaši komentari