Loading...

HTZ: Kandidature za Top25 doživljaja

13.10.2017
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Radionica će se održati 18. listopada 2017. u Zagrebu

U organizaciji Hrvatske turističke zajednice 18. listopada 2017. u kongresnom centru Forum Zagreb održat će se radionica o doživljajima i PCE i Premium ponudi, s fokusom na TOP doživljaje.

Cilj trećeg kruga radionica je raspraviti i analizirati s predavačem, temeljem svih pristiglih kandidatura za Top25 doživljaja i Premium destinacije, koji doživljaji i koje destinacije udovoljavaju kriterijima kako bi dobili predmetnu oznaku, te da se zajednički osmisle TOP doživljaji kao generatori turističkog razvoja za pojedina područja koja to zaslužuju, a još uvijek nemaju.

Radionica započinje u 10:00 sati, te je namijenjena svim zainteresiranim subjektima, a prvenstveno razvojnim i turističkim agencijama, organizatorima turističkih događanja, kulturnim ustanovama, jedinicama lokalne i regionalne (područne) samouprave i ostalim subjektima uključenim u organizaciju događanja i razvoj destinacijskih proizvoda.

Više informacija možete pronaći ovdje, a za dodatne upite možete se obratiti gospodinu Edvinu Jurini na e-mail: jurinedvin@gmail.com i mobitel: 091/455 55 70.

 

Izvor i foto: Hrvatska turistička zajednica

 

Vaši komentari