Loading...

HTZ organizira poslovnu radionicu Sell Croatia u Pragu

02.10.2019
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

U sklopu međunarodnog B2B turističkog sajma Czech Travel Market

Predstavništvo Hrvatske turističke zajednice (HTZ) u Češkoj, 30. listopada 2019. organizirat će poslovnu radionicu “Sell Croatia” u Pragu u sklopu dvodnevnog međunarodnog B2B turističkog sajma CZECH TRAVEL MARKET koji se održava od 30. do 31.10.2019. godine. 

Jesenski turistički događaj pod imenom “Czech Travel Market” međunarodni je B2B turistički sajam koji se održava s poslovnim radionicama turističkih centrala i sajmom samostalnih turističkih subjekata.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje potrebno je ispuniti ON-LINE prijavnicu i uplatiti odgovarajuću kotizaciju za maksimalno dvije osobe po tvrtki bez koje prijava nije valjana, do 04.10.2019. kako bi se mogle zaključiti liste sudionika koje će se tada nalaziti na web stranici. Nakon tog roka prijava je moguća, međutim bez obveze uvrštenja u katalog.  

S danom 13.09.2019.  prijavljen je dovoljan broj tvrtki stoga se definitivno potvrđuje održavanje poslovne radionice Sell Croatia u Pragu.

Hrvatska turistička zajednica može otkazati poslovnu radionicu najkasnije mjesec dana prije najavljenog datuma održavanja o čemu je dužna obavijestiti do tog trenutka prijavljene sudionike. U slučaju više sile poslovna radionica može biti otkazana do dana njenog održavanja.

Za dodatna pitanja vezana uz sistem prijava i uplata kontaktirajte workshop@htz.hr, a za ostale informacije vezane uz samu organizaciju radionice predstavništvo na e-mail: info@htz.cz

Dodatne informacije možete pronaći ovdje.

Izvor i foto: HTZ

 

Vaši komentari