Loading...

HTZ popis sajmova 2015.

25.07.2014
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Zbog ulaska RH u EU došlo je do promjena vezanih uz PDV te se neto cijena zakupa i uređenja uvećava za PDV, što prije ulaska u EU nije bio slučaj, javljaju iz HTZ-a

Na web stranicama www.croatia.hr objavljen je popis sajmova, zajedno s cijenama zakupa i uređenja, na kojima će nastupiti Hrvatska turistička zajednica u 2015. godini.

Zbog ulaska RH u EU došlo je do promjena vezanih uz PDV te se neto cijena zakupa i uređenja uvećava za PDV, što prije ulaska u EU nije bio slučaj. U 2014.godini je HTZ snosio u većini slučajeva trošak PDV-a pošto su cijene na web stranicama objavljene prije zakona koji je stupio na snagu 1.1.2014., javljaju iz Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Napominju kako su nastale neke izmjene u prijavnici/ugovoru za suizlaganje;  pod podacima o suizlagaču potrebno je navesti ime regije kojoj tvrtka pripada. Ukoliko je tvrtka vezana samo uz jedan turistički klaster (regiju) iznad imena i logo znaka tvrtke, navest će se ime regije. U suprotnom ime regije nije potrebno navesti.

Također mole da se obratiti pažnja na uvjete suizlaganja. "Naime, da bi prijava bila važeća, uz prijavnicu ugovor molimo da dostavite i ispisane Opće uvjete suizlaganja na kojima je svaka stranica potpisana i pečatirana", navode u HTZ-u.

 

Vaši komentari