Loading...

HTZ poslovna radionica Birdwatching

11.05.2015
UHPA
Podijeli
Pošalji na mail

Članak je uspješno poslan na upisanu adresu.

Greška prilikom slanja, molimo pokušajte ponovo.

Susret inozemnih i hrvatskih turističkih subjekata održat će se 20 svibnja. Sudjelovat će 10 predstavnika inozemnih turističkih agencija iz Španjolske, Češke, Austrije, Danske, Nizozemske i UK

Promatranje ptica može biti oblik turizma koji je dugoročno održiv, čuva prirodne resurse i može s druge strane jačati konkurentnost hrvatskog turizma na međunarodnom tržištu, navodi se u pozivu na poslovnu radionicu Hrvatske turističke zajednice (HTZ).
 
Susret predstavnika inozemnih turističkih agencija i hrvatskih turističkih subjekata, koji u svojim ponudama imaju proizvod promatranje ptica – birdwatching, održat će se 20. svibnja 2015. s početkom u 11:00 sati  (Krapje 16, prezentacijska dvorana PP Lonjsko polje, prijamni centar u selu graditeljske baštine u Krapju). 
 
Zainteresirani za sudjelovanje, mogu ispuniti ON-LINE prijavnicu za navedenu radionicu na http://business.croatia.hr  i uplatiti odgovarajuću kotizaciju, a najkasnije do 17. svibnja 2015. 
 
Sudjelovat će 10 predstavnika inozemnih turističkih agencija iz Španjolske, Češke, Austrije, Danske, Nizozemske i UK. Susret se organizira s ciljem povećanja obuhvata Hrvatske u brošurama stranih partnera te plasiranja / prezentacije hrvatskih potencijala. 
 

Vaši komentari